Potpiši za inicijativu Ne davimo Beograd!

by nedavimobeograd

Dragi saborci i saborkinje,

Pozivamo vas da svojim potpisom pružite podršku izbornoj listi Ne davimo Beograd!

Od ponedeljka 22. januara, i tokom cele radne nedelje, očekujemo vas u: 
Centru za kulturnu dekontaminaciju, Birčaninova 21, od 13 do 20 časova
Opštini Stari grad, Makedonska 42, od 12 do 20 časova

Potpisivanje izborne liste biće prilika i da se u neformalnom razgovoru upoznate sa kandidatima koji čine listu, a razgovore smo organizovali tematski.

>>>  U ponedeljak 22. januara od 13h do 15h u Centru za kulturnu dekontaminaciju o planovima inicijative za projekat „Beograd na vodi“ razgovarajte sa Ksenijom Radovanović, Dobricom Veselinovićem i Radomirom Lazovićem, dok vas u isto vreme, u opštini Stari grad očekuju Zoran Bukvić i Nebojša Stojković sa kojima možete razgovarati o saobraćaju i biciklizmu.

>>> U utorak 23. januara od 13h do 15h u Centru za kulturnu dekontaminaciju o blokadama nasilnih iseljenja građana koji zbog dugova ili drugih pravnih problema ostaju bez krova nad glavom razgovarajte sa Ivanom Zlatićem i Markom Aksentijevićem.

>>> U sredu 24. januara od 14h do 16h u Centru za kulturnu dekontaminaciju o kulturi kao bitnom činiocu razvoja grada razgovarajte sa Ljubicom Slavković i Andrijom Stojanovićem. U isto vreme u opštini Stari grad o štetnom ugovoru o izgradnji spalionice na deponiji u Vinči, kao i o aerozagađenju sa Jasminom Šušom i Vladimirom Radojičićem.

Zajedno smo se borili na ulici i protestovali protiv bahatosti, kriminala i otimanja javnih dobara. Uvereni smo da promena može doći samo odozdo i zajedno ćemo se izboriti za NAŠ GRAD. Izbori su novo poglavlje u toj borbi!

Molimo vas da sa sobom povedete prijatelje i prijateljice, kolege i koleginice, komšije i komšinice. Proširite vest da nas bude što više! 

Pridružite se i putem Facebook-a: Podrži potpisom listu Ne davimo Beograd!

Čiji grad? 

podrzi (2).jpg